خدمات تلفن همراه

آشپزی - خوراک کبوتر

مواد لازم
گوشت کبوتر ۱۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نان سوخاری ۱۲ ورقه
کرفس خرد شده ۱۵۰ گرم
کره ۲۰۰ گرم
طرز تهیه
سه عدد کبوتر را پاک کرده داخل شکم آنها سوخاری و نمک و فلفل، ساقه سفید کرفس، ۷۵ گرم کره بگذارید و شکم کبوترها را بدوزید.
سپس بقیه کره را در قابلمه انداخته، کبوترها را سرخ کرده رویش آبجوش بریزید و بگذارید پخته شود.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 171,106,470