خدمات تلفن همراه
آشپزی - خوراک سینه مرغ با سس اسفناج
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
سینه مرغ 2 عدد
پیاز 1عدد
سیر 1 حبه
اسفناج خرد شده 2 پیمانه
گردوی خرد شده یا نیمه شده دو سوم پیمانه
آرد 2 قاشق سوپخوری
آب یا استاک مرغ 4 - 3 پیمانه
خامه دو سوم پیمانه
ادویه، زردچوبه، فلفل، نمک به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
طرز تهیه
سینه مرغ را با کمی نمک و زعفران مزه دار میکنیم.
ادویه مناسب برای این غذا تخم گشنیز، فلفل بهار سائیده شده و زردچوبه است که با هم مخلوط میکنیم و مزه خیلی خوبی به این غذا میدهد ولی از هر ادویه دلخواهی میتوان استفاده کرد.
نیاز نیست سینه مرغ خیلی مزه دار شود و همان موقع استفاده هم میتوان مزه دار کرد اما اگر یک ساعت قبل مزه دار کنیم و بگذاریم بماند طبیعتاً بهتر خواهد بود.
به میزان لازم روغن زیتون داخل ماهی تابه میریزیم تا گرم شود و دو طرف سینه های مرغ مزه دار شده را داخل ماهی تابه سرخ میکنیم تا رنگ طلایی خوش رنگ بگیرد.
روغن زیتون برای این استفاده کردیم که رنگ مرغ را وقتی از فر بیرون می آوریم خیلی خوشرنگ میکند اگر غیر از این غذا هم مرغ را با روغن زیتون چرب کنیم رنگ طلایی خوبی خواهد داشت.
داخل سینی فر را با فویل میپوشانیم روی کاغذ را چرب میکنیم و سینه های مرغ تفت داده شده را داخل سینی قرار میدهیم و در فری که 350 درجه حرارت دارد به مدت تقریباً یک ربع تا 20 دقیقه قرار میدهیم تا کاملاً بپزد.
برای تهیه سس
روغن زیتون داخل ظرفی روی حرارت میریزیم تا گرم شود.
وقتی روغن گرم شد پیازی را که به صورت نگینی خرد کرده ایم داخل روغن میریزیم و تفت می دهیم در حدی که نرم و براق شود و سرخ نمی کنیم چون اگر سرخ شود طعم غذا را خراب میکند.
وقتی پیاز نرم شد یک حبه سیر پوره شده و اسفناج خرد شده را اضافه می کنیم.
اسفناج را بعد از خرد کردن اندازه میگیریم و 2 پیمانه باید باشد.
اسفناج را خیلی ریز خرد نمی کنیم.
مواد را تفت می دهیم وقتی خوب تفت داده شد حرارت را کم کرده و گردوی نیمه شده یا خرد کرده و آرد را به مواد اضافه می کنیم و تفت می دهیم بعد آب مرغ و ادویه های مورد نظر را اضافه کرده و هم میزنیم.
آب مرغ را کم کم اضافه می کنیم تا آرد خوب باز شود.
اگر بخواهیم سس رنگ قهوه ای بیشتری داشته باشد آرد را بیشتر تفت میدهیم.
اگر به این سس 1 قاشق چایخوری پودر کاکائو اضافه کنیم سس خیلی خوبی به دست خواهد آمد.
در ظرف را می گذاریم و اجازه می دهیم این مواد به مدت 20 الی 30 دقیقه مواد با آب مرغ بپزد و جا بیفتد و سس غلیظی به دست آید.
سپس خامه را به سس آماده شده اضافه کرده و هم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم.
خامه نباید روی حرارت داخل غذا بجوشد.
اگر دوست نداشته باشیم که سینه مرغ را به روش گفته شده آماده کنیم روش دیگری وجود دارد به این ترتیب که میتوانیم سینه مرغ را با مواد گفته شده داخل قابلمه که داخل آن روغن ریخته ایم بگذاریم و روی حرارت بسیار کم در عرض 30 دقیقه می گذاریم بپزد.
سینه مرغ آب انداخته و با آب خودش میپزد که بسیار خوشمزه میشود.
روش دیگری پخت سینه مرغ خوشمزه : مقداری کره یا روغن زیتون، کمی رب گوجه فرنگی و ادویه های دلخواه و زعفران آب کرده را مخلوط کرده و روی سینه مرغ بریزیم و داخل فر بگذاریم تا پخته شود.
میتوانیم سینه های مرغ را بعد از آماده شدن خرد کنیم و با سس آماده شده مخلوط کرده و سرو کنیم یا سینه ها را درسته داخل ظرف قرار داده و سس را روی آن بریزیم.
که اگر خرد کرده و با سس مخلوط کنیم بهتر است.
میتوانیم برای کنار این غذا از سیب زمینی تنوری شده استفاده کنیم به این ترتیب که سیب زمینی ها را با پوست کامل میشوییم.
بعد همینطور با پوست از طول به چهار قسمت تقسیم می کنیم و مقداری نمک و 2 قاشق روغن زیتون و مقداری زیره اضافه کرده و با دست کاملاً مخلوط می کنیم تا تمام سیب زمینیها به مواد آغشته شوند.
داخل سینی فر که فویل انداخته و روی فویل را چرب کرده ایم می گذاریم و کناره های فویل را روی سیب زمینیها برمیگردانیم به طوری که سیب زمینیها کاملاً داخل فویل باشند بعد داخل فر 350 درجه می گذاریم تا بپزد بعد کنار غذا سرو می کنیم.
اگر دوست داشته باشید میتوانید مقداری کره آب شده هم به سیب زمینیها اضافه کنید.
میتوانیم در کنار غذا از کلم برگ قرمز و سفید خلال شده هم استفاده کنیم.
کلم های قرمز را داخل کاسه ریخته و نمک و 2 قاشق سرکه سفید اضافه می کنیم و به مدت 2 -3 دقیقه ماساژ می دهیم تا رنگ کلم قرمز خارج شود و یک ربع الی 20 دقیقه کنار می گذاریم و در کنار تمام غذاهای گوشتی میتوانیم از این کلم استفاده کنیم و خیلی خوشمزه است.
از ذرت کوچک و سس کچاب که با نشاسته ذرت قوام آورده و کمی فلفل قرمز به آن اضافه کردیم که تندی خوشمزه ای را به سس میدهد، هم برای تزئین استفاده کردیم.
مراثی (نوحه) توسط حاج منصور ارضی درباره حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها از سایت عقیق با عنوان اگرچه بار معاصی به شانه آوردم
ادعیه (دعاخوانی) توسط سایر ذاکرین درباره زیارت عاشورا از سایت عقیق با عنوان زیارت عاشورا
مناجات توسط حاج محمود کریمی بمناسبت رمضان المبارک درباره دعای ابوحمزه ثمالی از سایت تبیان با عنوان دعای ابوحمزه ثمالی 2
سخنرانی توسط مرحوم کافی درباره دین از سایت راسخون با عنوان شیخ حسین آل رحیم2
اذان توسط استاد راغب مصطفی غلوش از سایت الکعبه با عنوان الأذان مقام راست
تلاوت توسط استاد عبدالباسط محمد عبدالصمد درباره 22 - حج از سایت الکعبه با عنوان سورة الحج والإنفطار - فى الثمانینات - ( مسجد الحسین - مصر
مدایح (به شادی ) توسط کربلایی حسین طاهری از سایت عقیق با عنوان مدح | دل نغمه سنج پرده آهنگ دیگریس
ندبه انتظار توسط حاج سید مهدی میرداماد بمناسبت محرم الحرام از سایت راسخون با عنوان شب پنجم محرم 95 - در کویر سفره های سائلان باران تویی - مناجات
ترتیل توسط استاد سعود ابراهیم شریم درباره 13 - رعد از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره رعد - حفص از عاصم
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره 15 - حجر از سایت راسخون با عنوان سوره ی حجر آیه ی 21
کتاب صوتی توسط امام خمینی (ره) از سایت راسخون با عنوان کتاب صوتی چهل حدیث امام خمینی ره - حدیث شماره 01
کلیپ سخنان توسط آیت الله العظمی بهجت درباره دین از سایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت ره با عنوان دعا برای نجات همه مسلمانان از بلاها
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 171,096,382