خدمات تلفن همراه

آشپزی - کتلت برنجی

مواد لازم
برنج پخته شده 1 پيمانه
سيب زميني پخته شده 3 عدد متوسط
ادويه مقداري
تخم مرغ 1 عدد
نمک، فلفل، روغن به ميزان لازم
مواد داخل کتلت
پياز سرخ شده 1 پيمانه
گردو يک دوم پيمانه
کشمش يک دوم پيمانه
زرشک يک دوم پيمانه
مواد لازم پيش از غذا
بادمجان کبابي ساطوري 1 عدد بزرگ
ارده 4 قاشق غذاخوري
آبليمو يک چهارم فنجان
سير رنده شده 2 حبه
جعفري ساطوري يک چهارم فنجان
روغن زيتون و نمک و فلفل به ميزان لازم
طرز تهیه
ماهي تابه را روي حرارت مي گذاريم تا داغ شود بعد روغن مايع سرخ کردني را به آن اضافه مي کنيم.
پياز سرخ شده را داخل روغن مي ريزيم و کشمش و زرشک را همزمان اضافه مي کنيم و کمي تفت مي دهيم. گردو را به مواداضافه مي کنيم و نمک، فلفل، ادويه کاري را اضافه مي کنيم.
مقداري نمک به مواد مياني و مقداري هم به مواد بيروني کتلت مي زنيم.
مواد را با هم کمي تفت مي دهيم و حرارت را خاموش مي کنيم.
برنج را بدون نمک و روغن پخته ايم.
برنج و سيب زميني را با هم يا چرخ مي کنيم يا بادستگاه هاي مخصوص با هم ميکث مي کنيم.
تخم مرغ را به مخلوط برنج و سيب زميني اضافه مي کنيم و مخلوط مي کنيم.
نمک و مقدار کمي فلفل اضافه مي کنيم.
مي توان به اندازه يک قاشق سوپخوري روغن زيتون هم در مواد اضافه کرد.
مواد را کاملاً مخلوط مي کنيم.
براي اينکه موادبه دست نچسبد.
دستمان را خيس مي کنيم و از مواد به اندازه يک نارنگي برمي داريم.
ماهي تابه را که داخل آن روغن ريخته ايم روي حرارت مي گذاريم تا داغ شود.
موادخمير مانند را داخل دست صاف مي کنيم و وسط آن را از مواد مياني مي گذاريم و بعد لبه هاي آن را روي مواد برمي گردانيم و روي مواد را کاملاً مي پوشانيم و با دست سعي مي کنيم آن را صاف کنيم.
اين غذا نيازي به سس ندارد اما اگر بخواهيم همراه با سس مصرف کنيم مي توانيم براي تهيه سس يک قاشق رب را با روغن خيلي کمي که اگر روغن زيتون باشد بهتر است و مقدار کمي فلفل، نمک، سرکه و مقدار خيلي کم شکر مخلوط مي کنيم و روي حرارت مي گذاريم تا غليظ شود و همراه غذا استفاده مي کنيم.
کتلت ها را داخل روغن با حرارت کم سرخ مي کنيم.
تا کتلت ها مغز پخت شوند.
براي اين پيش غذا روغن زيتون به ميزان لازم استفاده مي شود اما تقريباً يک قاشق غذاخوري مي تواند کافي باشد.
ارده وسير را به بادمجان اضافه مي کنيم و مخلوط مي کنيم.
نمک و کمي فلفل اضافه مي کنيم و مخلوط مي کنيم.
آب ليموي تازه را هم به مواد اضافه مي کنيم.
براي اين که موقع فشردن آب ليموي تازه داخل غذا هسته هاي آن نريزد مي توان يک تکه توري را روي ليمو کشيد واز پشت گره زد بعد ليمو را فشرد تا هسته هاي آن داخل غذا نريزد.
پيش غذا را داخل ظرف مناسب مي ريزيم و جعفري و روغن زيتون را روي آن مي ريزيم.
اين پيش غذا نياز به تزئين زيادي ندارد و همان جعفري کافي است.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 171,106,470