خدمات تلفن همراه
آشپزی - ترشی برگ مو
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
150 گرم سیر
150 گرم موسیر
كمی فلفل دلمه ای رنگی (زرد، قرمز، سبز، ارغوانی)
یك قاشق مرباخوری ادویه
یك قاشق مرباخوری زرد چوبه
یك قاشق غذاخوری سرخالی نمك
نیم كیلو سبزی معطر
حدود نیم كیلو تا750 گرم سركه
یك دوم قاشق چای خوری مخلوط پودر فلفل قرمز و سیاه
طرز تهیه
برگ موهای لطیف و جوان را در ظرفی كه حاوی یك و نیم لیتر آب و یك قاشق چای خوری جوش شیرین است، چند جوش می دهیم تا نرم شوند. اگر برگ موها پیرو درشت باشند، مدت جوشاندن كمی بیشتر می شود( حدود 10 دقیقه) .
سپس آن ها را در یك صافی ریخته و بعد روی پارچه ای تمیز پهن می كنیم تا آب اضافی آنها به طور كامل گرفته شود.
سبزیجات را ساطوری خرد می كنیم.
سیرها را پوست كنده و خرد می كنیم.
موسیرها را هم اگر خشك هستند، به مدت 4- 3 ساعت خیسانده، سپس پاك می كنیم.
فلفل های قلمی تند را به صورت قطعاتی درشت خرد می كنیم؛ اگر فلفل تازه در دسترس نبود، می توان از مخلوط پودر فلفل سیاه و قرمز و یا یكی از آنها به تنهایی استفاده كرد.
در ظرف مخصوص ترشی چند عدد از برگ موها را كف ظرف پهن كرده و روی آنها مقداری از مخلوط موسیر، سیر، سبزی ترشی و فلفل قرار می دهیم.
مجدداً چند عدد دیگر برگ روی این مخلوط قرار داده و به همین ترتیب عمل می كنیم تا ظرف پر شود. در صورت تمایل می توانیم گوجه فرنگی خلال شده، هویج حلقه حلقه شده و فلفل دلمه ای های رنگی خرد شده هم لابه لای آن ها قرار دهیم.
روش دوم:موسیر، فلفل تازه و سیر را چرخ می كنیم یا همان طور كه قبلاً گفته شده از پودر فلفل استفاده می كنیم.
سبزیجات معطر (ترخون، مرزه، نعنا، شوید، گشنیز و جعفری) را ریز خرد كرده و یا چرخ می كنیم.
تمام مواد را باهم مخلوط می كنیم.
مقداری از مواد مخلوط شده را درون برگ مو قرار داده و به صورت دلمه، پیچیده یا لوله می كنیم و داخل شیشه به صورت مرتب می چینیم.
سركه، نمك و زردچوبه را باهم در ظرفی مخلوط كرده و روی دلمه ها می ریزیم.
برای هر لیتر سركه یك قاشق سرخالی نمك در نظر می گیریم كه بسته به ذائقه می توان مقدار آن را بیشتر كرد.
در صورت تمایل می توانیم مقدار كمی نعنا خشك روی آنها بپاشیم.
نکات
سبزی معطر شامل نعنا، ترخون، مرزه، گشنیز، جعفری و شوید می باشد.
سركه به اندازه ای باشد كه روی برگ ها را بپوشاند.
می توان به جای مخلوط پودر فلفل قرمز و سیاه، از 3-2 عدد فلفل سبز قلمی استفاده كرد.
مراثی (نوحه) توسط حاج منصور ارضی درباره حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها از سایت عقیق با عنوان اگرچه بار معاصی به شانه آوردم
ادعیه (دعاخوانی) توسط سایر ذاکرین درباره زیارت عاشورا از سایت عقیق با عنوان زیارت عاشورا
مناجات توسط حاج محمود کریمی بمناسبت رمضان المبارک درباره دعای ابوحمزه ثمالی از سایت تبیان با عنوان دعای ابوحمزه ثمالی 2
سخنرانی توسط مرحوم کافی درباره دین از سایت راسخون با عنوان شیخ حسین آل رحیم2
اذان توسط استاد راغب مصطفی غلوش از سایت الکعبه با عنوان الأذان مقام راست
تلاوت توسط استاد عبدالباسط محمد عبدالصمد درباره 22 - حج از سایت الکعبه با عنوان سورة الحج والإنفطار - فى الثمانینات - ( مسجد الحسین - مصر
مدایح (به شادی ) توسط کربلایی حسین طاهری از سایت عقیق با عنوان مدح | دل نغمه سنج پرده آهنگ دیگریس
ندبه انتظار توسط حاج سید مهدی میرداماد بمناسبت محرم الحرام از سایت راسخون با عنوان شب پنجم محرم 95 - در کویر سفره های سائلان باران تویی - مناجات
ترتیل توسط استاد سعود ابراهیم شریم درباره 13 - رعد از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره رعد - حفص از عاصم
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره 15 - حجر از سایت راسخون با عنوان سوره ی حجر آیه ی 21
کتاب صوتی توسط امام خمینی (ره) از سایت راسخون با عنوان کتاب صوتی چهل حدیث امام خمینی ره - حدیث شماره 01
کلیپ سخنان توسط آیت الله العظمی بهجت درباره دین از سایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت ره با عنوان دعا برای نجات همه مسلمانان از بلاها
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 171,096,382