خدمات تلفن همراه
آشپزی - ترشی برگ مو
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
150 گرم سیر
150 گرم موسیر
كمی فلفل دلمه ای رنگی (زرد، قرمز، سبز، ارغوانی)
یك قاشق مرباخوری ادویه
یك قاشق مرباخوری زرد چوبه
یك قاشق غذاخوری سرخالی نمك
نیم كیلو سبزی معطر
حدود نیم كیلو تا750 گرم سركه
یك دوم قاشق چای خوری مخلوط پودر فلفل قرمز و سیاه
طرز تهیه
برگ موهای لطیف و جوان را در ظرفی كه حاوی یك و نیم لیتر آب و یك قاشق چای خوری جوش شیرین است، چند جوش می دهیم تا نرم شوند. اگر برگ موها پیرو درشت باشند، مدت جوشاندن كمی بیشتر می شود( حدود 10 دقیقه) .
سپس آن ها را در یك صافی ریخته و بعد روی پارچه ای تمیز پهن می كنیم تا آب اضافی آنها به طور كامل گرفته شود.
سبزیجات را ساطوری خرد می كنیم.
سیرها را پوست كنده و خرد می كنیم.
موسیرها را هم اگر خشك هستند، به مدت 4- 3 ساعت خیسانده، سپس پاك می كنیم.
فلفل های قلمی تند را به صورت قطعاتی درشت خرد می كنیم؛ اگر فلفل تازه در دسترس نبود، می توان از مخلوط پودر فلفل سیاه و قرمز و یا یكی از آنها به تنهایی استفاده كرد.
در ظرف مخصوص ترشی چند عدد از برگ موها را كف ظرف پهن كرده و روی آنها مقداری از مخلوط موسیر، سیر، سبزی ترشی و فلفل قرار می دهیم.
مجدداً چند عدد دیگر برگ روی این مخلوط قرار داده و به همین ترتیب عمل می كنیم تا ظرف پر شود. در صورت تمایل می توانیم گوجه فرنگی خلال شده، هویج حلقه حلقه شده و فلفل دلمه ای های رنگی خرد شده هم لابه لای آن ها قرار دهیم.
روش دوم:موسیر، فلفل تازه و سیر را چرخ می كنیم یا همان طور كه قبلاً گفته شده از پودر فلفل استفاده می كنیم.
سبزیجات معطر (ترخون، مرزه، نعنا، شوید، گشنیز و جعفری) را ریز خرد كرده و یا چرخ می كنیم.
تمام مواد را باهم مخلوط می كنیم.
مقداری از مواد مخلوط شده را درون برگ مو قرار داده و به صورت دلمه، پیچیده یا لوله می كنیم و داخل شیشه به صورت مرتب می چینیم.
سركه، نمك و زردچوبه را باهم در ظرفی مخلوط كرده و روی دلمه ها می ریزیم.
برای هر لیتر سركه یك قاشق سرخالی نمك در نظر می گیریم كه بسته به ذائقه می توان مقدار آن را بیشتر كرد.
در صورت تمایل می توانیم مقدار كمی نعنا خشك روی آنها بپاشیم.
نکات
سبزی معطر شامل نعنا، ترخون، مرزه، گشنیز، جعفری و شوید می باشد.
سركه به اندازه ای باشد كه روی برگ ها را بپوشاند.
می توان به جای مخلوط پودر فلفل قرمز و سیاه، از 3-2 عدد فلفل سبز قلمی استفاده كرد.
سخنرانی توسط آیت الله ناصری دولت آبادی درباره دین از سایت راسخون با عنوان دستور به ولایت پذیری
مراثی (نوحه) بمناسبت صفر المظفر درباره امام حسین علیه السلام از سایت شهید آوینی با عنوان تو جان من هستی - شور - شب اربعین
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج مهدی سماواتی درباره زیارت آل یاسین از سایت عقیق با عنوان زیارت آل یاسین
تلاوت توسط استاد علی حسن سویسی از سایت الکعبه با عنوان ختام بنى عبید دقهلیه 23-7-2010
مناجات توسط حاج سید رضا نریمانی بمناسبت رمضان المبارک از سایت راسخون با عنوان سید رضا نریمانی - سال 1395 - شب یازدهم ماه مبارک رمضان - دعا و مناجات خوانی
اذان توسط استاد شهریار پرهیزگار از سایت شهید آوینی با عنوان گلبانگ اذان
مدایح (به شادی ) توسط حاج مهدی سماواتی بمناسبت شعبان المعظم درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت شهید آوینی با عنوان ای جان جهان، جهان جان ادرکنی - سبک 7
ترتیل توسط شیخ سعد الغامدی درباره 3 - آل عمران از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره آل عمران - حفص از عاصم
ندبه انتظار توسط حاج مهدی سماواتی بمناسبت شعبان المعظم درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت شهید آوینی با عنوان تا بیفتاد به دامت دل چون بسمل من
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی مظاهری درباره دین از سایت راسخون با عنوان وکالت در مضاربه 3
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره المجادله
کلیپ سخنان توسط استاد رائفی پور درباره دین از سایت فاراقلیط با عنوان برنامه ریزی مهدوی و زندگی مهدوی
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 153,276,689