خدمات تلفن همراه
آشپزی - ترشی بندری
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
یک بسته تمرهندی
پنجاه گرم موسیر
سه عدد هویج
سه عدد خیار
یک لیوان رب انار ترش
سه عدد بادمجان متوسط
یک بوته سیر
3-2 شاخه کرفس
یک کیلو گل کلم
کلم سفيد 1 عدد
خيار ريزنيم کيلو
هويجنيم کيلو
سير 5 حبه
موسير 100گرم
آب گوجه فرنگي3 ليوان
رب گوجه4 قاشق غذاخوري
سرکهبه ميزان لازم
فلفل سبز مقداري
نمک،جوز هندي،تخم گشنيز مقداري
پنجاه گرم فلفل سبز ریز
نیم کیلو سیب زمینی ترشی
یک تا دو قاشق سوپ خوری ادویه ترشی
پنج عدد گوجه فرنگی کال
یک لیوان آب گوجه فرنگی غلیظ
یک لیوان سبزی معطر خرد شده (نعنا، گشنیز، مرزه، ترخون)
طرز تهیه
فلفل های سبز قلمی را با کمی سرکه و نمک بجوشانید تا نرم شود.
تمرهندی را درون ظرفی ریخته و مقداری سرکه روی آن بریزید و به طور کامل هم بزنید، سپس آن را درون یک صافی بریزید و هسته های آن را جدا کنید.
گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد کنید.
ابتدا کلم سفيد را خوب شسته سپس خيار و هويج را هم شسته همه مواد را خرد کرده و روي پارچه خشک مي کنيم.
بعد همه مواد را درون قابلمه ريخته سير و موسير و آب گوجه فرنگي و رب و سرکه را هم اضافه کرده بعد چند جوش که خورد خاموش کرده نمک،جوز هندي،تخم گشنيز را کمي تفت داده و به ترشي اضافه مي کنيم.
بعد درون ظرف دلخواه ريخته و فلفل سبز را هم درون آن مي ريزيم.
هویج ها و سیب زمینی ها و سیرها را پوست بـِکـَنید و ریز خرد کنید.
برگ های کرفس را جدا کنید و آن ها را هم به اندازه هویج خرد کنید.
خیارها را (بدون پوست گرفتن) خرد کنید و در صافی بریزید؛ مقداری نمک روی آن بپاشید و 3-2 ساعت صبر کنید تا آب اضافی آن برود.
موسیرهای خشک را به مدت 6- 5 ساعت در آب خیس کنید، 3-2 بار بشویید، ریشه ها و قسمت های زاید آن را بگیرید و به صورت درسته یا ریز شده استفاده کنید.
بوته های گل کلم را از هم جدا کنید و به طور کامل ریز کنید.
سبزی های معطر خرد شده ی ترشی را با تمامی مواد بالا مخلوط کنید.
بادمجان ها را با پوست یا بدون پوست به صورت دلخواه به شکل حبه قند خرد کنید و با کمی سرکه بجوشانید تا نرم شود؛ سپس به همان صورت که داغ است به بقیه مواد اضافه کنید و به طور کامل مخلوط کنید.
ادویه ترشی، رب انار، آب گوجه فرنگی غلیظ شده و تمرهندی رقیق شده با سرکه را به مخلوط اضافه کنید.
مخلوط آماده شده را درون ظرف مخصوص ترشی بریزید و سرکه را به آن اضافه کنید تا روی آن را بپوشاند.
نمک را هم به میزان دلخواه به ترشی بیفزایید. استفاده از مقدار بیشتری نمک در صورتی که شور نشود، مدت و کیفیت نگهداری ترشی را بیشتر خواهد کرد.
مراثی (نوحه) توسط حاج منصور ارضی درباره حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها از سایت عقیق با عنوان اگرچه بار معاصی به شانه آوردم
ادعیه (دعاخوانی) توسط سایر ذاکرین درباره زیارت عاشورا از سایت عقیق با عنوان زیارت عاشورا
مناجات توسط حاج محمود کریمی بمناسبت رمضان المبارک درباره دعای ابوحمزه ثمالی از سایت تبیان با عنوان دعای ابوحمزه ثمالی 2
سخنرانی توسط مرحوم کافی درباره دین از سایت راسخون با عنوان شیخ حسین آل رحیم2
اذان توسط استاد راغب مصطفی غلوش از سایت الکعبه با عنوان الأذان مقام راست
تلاوت توسط استاد عبدالباسط محمد عبدالصمد درباره 22 - حج از سایت الکعبه با عنوان سورة الحج والإنفطار - فى الثمانینات - ( مسجد الحسین - مصر
مدایح (به شادی ) توسط کربلایی حسین طاهری از سایت عقیق با عنوان مدح | دل نغمه سنج پرده آهنگ دیگریس
ندبه انتظار توسط حاج سید مهدی میرداماد بمناسبت محرم الحرام از سایت راسخون با عنوان شب پنجم محرم 95 - در کویر سفره های سائلان باران تویی - مناجات
ترتیل توسط استاد سعود ابراهیم شریم درباره 13 - رعد از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره رعد - حفص از عاصم
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره 15 - حجر از سایت راسخون با عنوان سوره ی حجر آیه ی 21
کتاب صوتی توسط امام خمینی (ره) از سایت راسخون با عنوان کتاب صوتی چهل حدیث امام خمینی ره - حدیث شماره 01
کلیپ سخنان توسط آیت الله العظمی بهجت درباره دین از سایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت ره با عنوان دعا برای نجات همه مسلمانان از بلاها
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 171,099,761