خدمات تلفن همراه
آشپزی - ترشی بندری
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
یک بسته تمرهندی
پنجاه گرم موسیر
سه عدد هویج
سه عدد خیار
یک لیوان رب انار ترش
سه عدد بادمجان متوسط
یک بوته سیر
3-2 شاخه کرفس
یک کیلو گل کلم
کلم سفيد 1 عدد
خيار ريزنيم کيلو
هويجنيم کيلو
سير 5 حبه
موسير 100گرم
آب گوجه فرنگي3 ليوان
رب گوجه4 قاشق غذاخوري
سرکهبه ميزان لازم
فلفل سبز مقداري
نمک،جوز هندي،تخم گشنيز مقداري
پنجاه گرم فلفل سبز ریز
نیم کیلو سیب زمینی ترشی
یک تا دو قاشق سوپ خوری ادویه ترشی
پنج عدد گوجه فرنگی کال
یک لیوان آب گوجه فرنگی غلیظ
یک لیوان سبزی معطر خرد شده (نعنا، گشنیز، مرزه، ترخون)
طرز تهیه
فلفل های سبز قلمی را با کمی سرکه و نمک بجوشانید تا نرم شود.
تمرهندی را درون ظرفی ریخته و مقداری سرکه روی آن بریزید و به طور کامل هم بزنید، سپس آن را درون یک صافی بریزید و هسته های آن را جدا کنید.
گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد کنید.
ابتدا کلم سفيد را خوب شسته سپس خيار و هويج را هم شسته همه مواد را خرد کرده و روي پارچه خشک مي کنيم.
بعد همه مواد را درون قابلمه ريخته سير و موسير و آب گوجه فرنگي و رب و سرکه را هم اضافه کرده بعد چند جوش که خورد خاموش کرده نمک،جوز هندي،تخم گشنيز را کمي تفت داده و به ترشي اضافه مي کنيم.
بعد درون ظرف دلخواه ريخته و فلفل سبز را هم درون آن مي ريزيم.
هویج ها و سیب زمینی ها و سیرها را پوست بـِکـَنید و ریز خرد کنید.
برگ های کرفس را جدا کنید و آن ها را هم به اندازه هویج خرد کنید.
خیارها را (بدون پوست گرفتن) خرد کنید و در صافی بریزید؛ مقداری نمک روی آن بپاشید و 3-2 ساعت صبر کنید تا آب اضافی آن برود.
موسیرهای خشک را به مدت 6- 5 ساعت در آب خیس کنید، 3-2 بار بشویید، ریشه ها و قسمت های زاید آن را بگیرید و به صورت درسته یا ریز شده استفاده کنید.
بوته های گل کلم را از هم جدا کنید و به طور کامل ریز کنید.
سبزی های معطر خرد شده ی ترشی را با تمامی مواد بالا مخلوط کنید.
بادمجان ها را با پوست یا بدون پوست به صورت دلخواه به شکل حبه قند خرد کنید و با کمی سرکه بجوشانید تا نرم شود؛ سپس به همان صورت که داغ است به بقیه مواد اضافه کنید و به طور کامل مخلوط کنید.
ادویه ترشی، رب انار، آب گوجه فرنگی غلیظ شده و تمرهندی رقیق شده با سرکه را به مخلوط اضافه کنید.
مخلوط آماده شده را درون ظرف مخصوص ترشی بریزید و سرکه را به آن اضافه کنید تا روی آن را بپوشاند.
نمک را هم به میزان دلخواه به ترشی بیفزایید. استفاده از مقدار بیشتری نمک در صورتی که شور نشود، مدت و کیفیت نگهداری ترشی را بیشتر خواهد کرد.
مراثی (نوحه) توسط حاج حسین سیب سرخی بمناسبت ایام فاطمیه درباره حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها از سایت راسخون با عنوان حاج حسین سیب سرخی - ایام فاطمیه اول 95 - ساری - هر چه داریم همه از کرم عباس است (شعر خوانی)
سخنرانی توسط علامه آیت الله مصباح یزدی درباره دین از سایت راسخون با عنوان معنا و مفهوم وحدت
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج منصور ارضی درباره دعای کمیل از سایت عقیق با عنوان دعای کمیل بخش اول
تلاوت توسط استاد سعید مسلم درباره 82 - انفطار از سایت الکعبه با عنوان الإنفطار 1
مناجات توسط حاج منصور ارضی از سایت عقیق با عنوان مناجات با خدا
مدایح (به شادی ) توسط حاج سید مهدی میرداماد بمناسبت شعبان المعظم درباره حضرت ابوالفضل ع از سایت شهید آوینی با عنوان دل عاشقم میخونه سال 91
اذان توسط استاد حسین صبحدل از سایت تبیان با عنوان گلبانگ اذان
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی مظاهری درباره دین از سایت راسخون با عنوان حد محارب، معنای دار، تبعید
ترتیل توسط شیخ أحمد بن علی العجمی درباره 17 - اسراء از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره اسراء - حفص از عاصم
ندبه انتظار توسط حاج سید مهدی میرداماد بمناسبت محرم الحرام از سایت راسخون با عنوان شب 6 : مناجات با خدا و امام زمان علیه السلام
کلیپ سخنان توسط استاد رائفی پور درباره جامعه از سایت فاراقلیط با عنوان مجاهدین بی ادعا 2
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره الجاثیه
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 154,978,916