خدمات تلفن همراه
آشپزی - سوپ اسپانیایی
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
یک پیمانه جو
یک پیمانه خرد شده پیاز
2 پیمانه ریز خرد شده کلم
یک عدد قلم گوساله
یک پیمانه خرد شده گشنیز ( به پیمانه کاملاً فشرده)
به اندازه کافی فلفل و نمک
4 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
يک پيمانه جو
يک پيمانه خرد شده پياز
2پيمانه ريز خرد شده کلم
يک عدد قلم گوساله
يک پيمانه خرد شده فشرده
به اندازه کافي فلفل و نمک
4قاشق سوپخوري رب گوجه فرنگي
به هيچ عنوان سوپ را هم نمی زنيم.
طرز تهیه
قلم را در ظرف گذاشته آب را به آن اضافه کرده و در روی حرارت می گذاريم، پس از جوش آمدن آب قلم را خارج کرده و دوباره روی آن آب می ريزيم که دليل اين کار کف حاصل ازپخت قلم است.
دو عدد پياز داخل ظرف می ريزيم که بوی بد آن گرفته شود.
قلم را در ظرف گذاشته آب را به آن اضافه کرده و در روی حرارت می گذاریم ، پس از جوش آمدن آب قلم را خارج کرده و دوباره روی آن آب می ریزیم که دلیل این کار کف حاصل ازپخت قلم است. دو عدد پیاز داخل ظرف می ریزیم که بوی بد آن گرفته شود.
جو، پیازوکلم را داخل ظرف ریخته می گذاریم تا به مدت 2 ساعت خوب پخته شود. سپس قلم را بر می داریم ، اگر سوپ رادر دیگ زودپز می پزیم ، کمی نمک می ریزیم که دیگ زودپزسیاه نشود.
سپسرب گوجه فرنگی را اضافه می نماییم تا سوپ کاملاً رنگ بگیرد.
جو، پيازوکلم را داخل ظرف ريخته می گذاريم تا به مدت 2 ساعت خوب پخته شود.
سپس قلم را بر می داريم، اگر سوپ رادر ديگ زودپز می پزيم، کمی نمک می ريزيم که ديگ زودپزسياه نشود.
سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می نماييم تا سوپ کاملاً رنگ بگيرد.
گشنيز، فلفل و نمک را در آخرين مرحله پخت اضافه می نماييم و پس از چند بارجوش زدن و پختن سبزی، سوپ حاضر است (البته سبزی را نبايد زياد پخت تا رنگ سبز آن از بين نرود).
در صورت تمايل برای تزئين کردن سوپ می توان از ليموی تازه استفاده کرد.
گشنیز ، فلفل و نمک را در آخرین مرحله پخت اضافه می نماییم و پس از چند بارجوش زدن و پختن سبزی ، سوپ حاضر است ( البته سبزی را نباید زیاد پخت تا رنگ سبز آن از بین نرود) . در صورت تمایل برای تزئین کردن سوپ می توان از لیموی تازه استفاده کرد.
بهتر است جو را از شب قبل خیس کنید و افزودن پیازنیز باعث می شود بوی کلم گرفته شود. به هیچ عنوان سوپ را هم نمی زنیم.
خواص
این سوپ ویتامین های زیادی دارد و به دلیل دارابودن قلم ، کلسیم و پروتئین قابل توجهی دارد و یک غذای مناسب در شبهای سرد زمستان است که برای جلوگیری یا بهبود سرماخوردگی مفید می باشد ضمنا با این غذا آب لیموی تازه را که ویتامین C زیادی دارد فراموش نکنید.
این سوپ به دلیل دارابودن قلم، کلسیم و پروتئین قابل توجهی دارد این سوپ یک غذای مناسب در شب های سرد زمستان است که برای جلوگیری یا بهبود سرماخوردگی مفید است. ضمنا با اين غذا آب لیموی تازه را که Vitc زیادی دارد فراموش نکنید.
مراثی (نوحه) توسط حاج منصور ارضی درباره حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها از سایت عقیق با عنوان اگرچه بار معاصی به شانه آوردم
ادعیه (دعاخوانی) توسط سایر ذاکرین درباره زیارت عاشورا از سایت عقیق با عنوان زیارت عاشورا
مناجات توسط حاج محمود کریمی بمناسبت رمضان المبارک درباره دعای ابوحمزه ثمالی از سایت تبیان با عنوان دعای ابوحمزه ثمالی 2
سخنرانی توسط مرحوم کافی درباره دین از سایت راسخون با عنوان شیخ حسین آل رحیم2
اذان توسط استاد راغب مصطفی غلوش از سایت الکعبه با عنوان الأذان مقام راست
تلاوت توسط استاد عبدالباسط محمد عبدالصمد درباره 22 - حج از سایت الکعبه با عنوان سورة الحج والإنفطار - فى الثمانینات - ( مسجد الحسین - مصر
مدایح (به شادی ) توسط کربلایی حسین طاهری از سایت عقیق با عنوان مدح | دل نغمه سنج پرده آهنگ دیگریس
ندبه انتظار توسط حاج سید مهدی میرداماد بمناسبت محرم الحرام از سایت راسخون با عنوان شب پنجم محرم 95 - در کویر سفره های سائلان باران تویی - مناجات
ترتیل توسط استاد سعود ابراهیم شریم درباره 13 - رعد از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره رعد - حفص از عاصم
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره 15 - حجر از سایت راسخون با عنوان سوره ی حجر آیه ی 21
کتاب صوتی توسط امام خمینی (ره) از سایت راسخون با عنوان کتاب صوتی چهل حدیث امام خمینی ره - حدیث شماره 01
کلیپ سخنان توسط آیت الله العظمی بهجت درباره دین از سایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت ره با عنوان دعا برای نجات همه مسلمانان از بلاها
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 171,101,572