خدمات تلفن همراه
آشپزی - خورش به
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
گوشت خورشي350 گرم
به 2 عدد متوسط
آلو بخارا 100 گرم
پياز يك عدد متوسط
شكر يك قاشق سوپخوري
رب گوجهفرنگي يك قاشق سوپخوري
زعفران ساييده شده يك قاشق چايخوري
زردچوبه يك قاشق چايخوري
طرز تهیه
ابتدا بهها را شسته و پس از پوست گرفتن، به صورت هلالي برش بزنيد.
سپس داخل تابهاي مقداري روغن بريزيد و بهها را داخل آن سرخ كنيد.
پس از اينكه برشهاي به، تغيير رنگ پيدا كرده و نرم شدند، شعله اجاقگاز را خاموش كنيد و تابه را كنار بگذاريد.
نكته: شما ميتوانيد به جاي پوستكندن بهها، آنها را با پوست برش داده و به همان صورت تفت دهيد.
آلو بخاراها را بشوييد و داخل كاسه كوچكي حاوي آب، به مدت 2 ساعت خيس كنيد.
نكته: با توجه به اينكه آلو نقش طعمدهنده به غذا را بر عهده دارد، ميزان آن را بسته به ذائقهتان ميتوانيد كمتر يا زيادتر كنيد.
پياز را هم پوست كنده و پس از شستن به صورت خلالي خرد كنيد.
سپس در قابلمهاي كه براي پخت خورش آماده كرده بوديد، مقداري روغن بريزيد و روي حرارت اجاقگاز قرار دهيد.
وقتي روغن داغ شد، پياز خردشده را داخل آن بريزيد و کمي تفت دهيد.
حين سرخشدن، زردچوبه را هم به پياز اضافه كنيد.
در اين فاصله زماني، گوشت را بشوييد و به اندازه مناسب براي خورش خرد كنيد.
سپس داخل سبدي بريزيد تا آب حاصل از شست و شوي آن خارج شود.
حالا در مراحل پاياني سرخشدن پيازها، گوشت خردشده را به آن اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا تكههاي گوشت نيز در روغن تفت داده شوند.
پس از آن، پودر زعفران را افزوده و با گوشت و پياز مخلوط كنيد.
در قابلمه حاوي گوشت و پياز داغ، مقداري آب جوش بريزيد.
در قابلمه را بگذاريد و روي شعله اجاقگاز قرار دهيد تا گوشت بپزد.
قبل از كاملشدن پخت گوشت، يا پس از گذشت حدود يك ساعت، آلو بخاراي خيسشده را به آن اضافه كنيد و به حرارتدادن ادامه دهيد تا گوشت به طور كامل بپزد.
نكته: شما ميتوانيد آلوها را در ظرف ديگري به صورت جداگانه بپزيد و سپس به گوشت اضافه كنيد، ولي پختن گوشت به همراه آلو، باعث طعمدارشدن بيشتر گوشت و در نتيجه خورش ميشود.
پس از آنكه از پخت گوشت به همراه آلو مطمئن شديد، بههاي سرخشده را به همراه شكر به مواد اضافه كنيد.
نكته: مقدار شكر بستگي به ذائقه شما دارد.
اگر بههاي خريداريشده براي خورش ترشمزه هستند، مقدار شكر را بيشتر كنيد.
در مرحله پاياني، ابتدا رب را در تابه كوچكي به صورت جداگانه در كمي روغن تفت دهيد تا طعم خامي آن گرفته شود و سپس به مواد داخل قابلمه اضافه كنيد.
ميزان حرارت شعله را كم كنيد و بگذاريد خورش به مدت يكربع ديگر نيز به جوشزدن ادامه دهد. حالا ديگر خورش آماده است.
نكته: اگر آب باقيمانده براي خورش كافي نبود، مقداري آب جوشيده به آن اضافه كنيد و بگذاريد 1 تا 2 دقيقه بجوشد.
سخنرانی توسط آیت الله العظمی مظاهری درباره دین از سایت راسخون با عنوان ازدواج و همسرگزینی- انتخاب هم نشین
تلاوت توسط استاد محمد اللیثی درباره 33 - احزاب از سایت الکعبه با عنوان الاحزاب ایران 1
مراثی (نوحه) توسط حاج احد قدمی بمناسبت محرم الحرام درباره حضرت ابوالفضل ع از سایت تبیان با عنوان مرو ای صبر و قرارم
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج محسن فرهمند آزاد درباره سایر دعاها از سایت راسخون با عنوان فرهمند-دعای سریع الاجابه
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره 12 - یوسف از سایت راسخون با عنوان سوره ی یوسف آیات 67 تا 72
مدایح (به شادی ) توسط حاج سید مهدی میرداماد بمناسبت شعبان المعظم درباره حضرت ابوالفضل ع از سایت شهید آوینی با عنوان السلام علی الساقی العطاشا سال 89
مناجات توسط حاج منصور ارضی بمناسبت رمضان المبارک درباره راز و نیاز با خدا از سایت راسخون با عنوان شب نهم ماه مبارک رمضان 88 - 9
ترتیل توسط شیخ الزین محمد أحمد درباره 39 - زمر از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره زمر - حفص از عاصم
ندبه انتظار توسط حاج منصور ارضی بمناسبت شعبان المعظم درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت راسخون با عنوان از غم عشق تو می سوزم بیمار می شم
اذان توسط مرحوم استاد محمد آقاتی از سایت شهید آوینی با عنوان گلبانگ اذان
کتاب صوتی توسط امام خمینی (ره) از سایت راسخون با عنوان کتاب صوتی چهل حدیث امام خمینی ره - حدیث شماره 03
کلیپ سخنان توسط حجت الاسلام و المسلمین پناهیان درباره دین از سایت راسخون با عنوان ولایت گل نمیزند! -کلیپ مهم تصویری
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 152,358,155