خدمات تلفن همراه
آشپزی - شنگ پلو
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
برنج ۳ پیمانه
پیاز یک عدد
گوشت قیمهای نیم کیلوگرم
شنگ نیم کیلوگرم
پودر زعفران نوک قاشق چایخوری
زردچوبه یک قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم برای سرخکردن
طرز تهیه
ابتدا برنج را شسته و به همراه مقداری نمک در کاسهای حاوی آب به مدت چند ساعت خیس کنید. در این فاصله، شنگها را پاک کرده و پس از شستن بهصورت ریز خرد کنید؛ سپس در سبدی بریزید و اجازه دهید تا آب اضافی آن خارج شود.
گوشت را هم پاک کرده و بهصورت قیمهای خرد کنید.
سپس تکههای گوشت را در سبدی بریزید و زیر شیر آب سرد بشویید.
حالا مدتی صبر کنید تا آب اضافی آن نیز خارج شود.
پیاز را نیز پوست کنده و بهصورت خلالی خرد کنید.
در یک تابه گود مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید.
پس از داغشدن روغن، پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا کمی تغییررنگ پیدا کند.
سپس زردچوبه را ریخته و ۳دقیقه دیگر سرخکردن را ادامه دهید تا طعم خاص آن از بین برود. پس از آن، نوبت اضافهکردن زعفران است.
برای این منظور، ابتدا پودر زعفران را داخل کمی آب جوش حل کرده و سپس به مخلوط پیازداغ اضافه کنید.
مرحله بعدی اضافهکردن گوشت است.
تکههای گوشت را به اندازهای همراه با پیازداغ تفت دهید که تغییررنگ پیدا کنند.
پس از آن، یک لیوان آب جوشیده را در تابه ریخته و در آن را بگذارید تا گوشت کاملا بپزد.
پس از پختن گوشت، آن را کنار بگذارید.
قابلمهای آماده کرده و تا نیمه از آب پر کنید، سپس روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا آب به جوش آید.
پس از آن، برنج را به همراه شنگ خردشده اضافه کرده و صبر کنید تا برنج در آب جوشیده و آماده آبکشکردن شود.
نکته باتوجه به اینکه سبزی شنگ بافت ضخیمی دارد، باید آن را همزمان با برنج در آب درحال جوش بریزید تا با نیمپز شدن برنج، شنگ هم بپزد.
وقتی برنج و شنگ به مقدار لازم جوشید، آن را در سبدی آبکش کنید.
سپس داخل قابلمه کمی روغن بریزید و چند تکه نان یا چند برش سیبزمینی ته قابلمه بچینید.
شما میتوانید برای تهدیگ این غذا از چند برگ کاهو استفاده کنید.
تهدیگ کاهو بسیار ترد و لذیذ خواهد شد.
حالا برنج مخلوط را روی تهدیگ بریزید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید.
پس از گذشت چند دقیقه، مقداری کره آب شده یا روغن را به همراه کمی آب روی برنج بریزید و بگذارید دم بکشد.
در پایان، مخلوط گوشت را گرم کنید، سپس برنج را در ظرف موردنظر بکشید و مخلوط گوشت را روی آن بریزید.
روش دیگر: این برنج مخلوط را بهصورت کته نیز میتوانید درست کنید؛ به این صورت که مخلوط برنج و سبزی را به همراه روغن در قابلمهای حاوی ۴ پیمانه آب بریزید و پس از اینکه آب آن تمام شد، مانند کته دم کنید.
مراثی (نوحه) توسط حاج حسین سیب سرخی بمناسبت ایام فاطمیه درباره حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها از سایت راسخون با عنوان حاج حسین سیب سرخی - ایام فاطمیه اول 95 - ساری - هر چه داریم همه از کرم عباس است (شعر خوانی)
سخنرانی توسط علامه آیت الله مصباح یزدی درباره دین از سایت راسخون با عنوان معنا و مفهوم وحدت
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج منصور ارضی درباره دعای کمیل از سایت عقیق با عنوان دعای کمیل بخش اول
تلاوت توسط استاد سعید مسلم درباره 82 - انفطار از سایت الکعبه با عنوان الإنفطار 1
مناجات توسط حاج منصور ارضی از سایت عقیق با عنوان مناجات با خدا
مدایح (به شادی ) توسط حاج سید مهدی میرداماد بمناسبت شعبان المعظم درباره حضرت ابوالفضل ع از سایت شهید آوینی با عنوان دل عاشقم میخونه سال 91
اذان توسط استاد حسین صبحدل از سایت تبیان با عنوان گلبانگ اذان
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی مظاهری درباره دین از سایت راسخون با عنوان حد محارب، معنای دار، تبعید
ترتیل توسط شیخ أحمد بن علی العجمی درباره 17 - اسراء از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره اسراء - حفص از عاصم
ندبه انتظار توسط حاج سید مهدی میرداماد بمناسبت محرم الحرام از سایت راسخون با عنوان شب 6 : مناجات با خدا و امام زمان علیه السلام
کلیپ سخنان توسط استاد رائفی پور درباره جامعه از سایت فاراقلیط با عنوان مجاهدین بی ادعا 2
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره الجاثیه
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 154,977,645