خدمات تلفن همراه
آشپزی - پلو لوبیا سبز
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
برنج3 پیمانه
لوبیا سبز1 پیمانه ( خرد شده )
نخود فرنگی 1 پیمانه
ذرت پخته یا بخار پز سه چهارم پیمانه
سیب زمینی 1 عدد متوسط ( نگینی خرد شده )
گوجه فرنگی 1 عدد متوسط
ادویه دلخواه به مقدار لازم
زعفران دم شده به مقدار دلخواه
طرز تهیه
برنج را از چند ساعت قبل با مقداری آب و نمک خیس کنید .
در تابه ای مقداری روغن گرم کنید و بعد لوبیا سبز خرد شده را همراه با نخود فرنگی و سیب زمینی خرد شده و ذرت از قبل پخته شده داخل تابه بریزید و قدری تفت دهید تا رنگ لوبیا و سیب زمینی تغییر کند .
گوجه را فیله و خرد کنید و به مواد بالا اضافه کنید .
کمی نمک و ادویه (شامل پودر سیر، دارچین، فلفل، زردچوبه، زعفران یا هر نوع طعم دهنده دیگر) داخل مواد بریزید و با شعله متوسط حدود 5 دقیقه مواد را هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و قدری آب گوجه کشیده شود.
دو لیوان آب جوش داخل تابه بریزید، درب تابه را ببندید و 20 دقیقه زمان برای طبخ مواد در نظر بگیرید .
برنج را طبق دستورات قبلی آبکش کنید و کنار بگذارید تا قدری خنک شود و آب اضافی آن چیده شود.
بعد از طبخ کامل مواد و کشیده شدن آب اضافی آن، حرارت را خاموش کنید و درب تابه را بردارید و کمی صبر کنید تا مایه خنک شود .
به اندازه یک کفگیر از مایه را جدا کنید و در جای گرمی نگه دارید .
کف قابلمه متناسب با اندازه مواد، مقداری روغن بریزید و ته دیگ دلخواه را بندازید، یک لایه از برنج آبکش شده بریزید و کمی دارچین و ادویه پلویی روی آن بریزید، یک لایه از مایه آماده روی پلو بریزید و اینکار را تکرار کنید تا هم برنج و هم مایه تمام شود.
( لایه آخر را با برنج ساده بپوشانید ) قدری زعفران دم شده و دارچین و ادویه روی لایه آخر بریزید.
حرارت را کمی بالا ببرید تا پلو بخار کند، به اندازه نصف استکان مخلوط آب جوش و روغن را روی سطح پلو بریزید و بعد از اینکه پلو بخار کرد، آن را دم بگذارید و حرارت را روی شعله ملایم تنظیم کنید.
حدود یک ساعت و نیم برای دم کشیدن پلو زمان لازم است .
بعد از دم کشیدن پلو، به کمک کفگیر مواد را داخل قابلمه به آرامی مخلوط کنید و داخل ظرف مورد نظر سرو کنید .
مقدار جدا کرده از مایه را روی پلو بریزید و غذا را سرو کنید .
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج سید مهدی میرداماد درباره دعای افتتاح از سایت عقیق با عنوان دعای افتتاح
سخنرانی توسط آیت الله ناصری دولت آبادی درباره دین از سایت راسخون با عنوان تفسیر مرگ از دیدگاه ها
مراثی (نوحه) توسط کربلایی اسلام میرزایی بمناسبت محرم الحرام درباره حضرت ابوالفضل ع از سایت تبیان با عنوان یا باب الحوایج
مناجات توسط حاج منصور ارضی بمناسبت شعبان المعظم درباره راز و نیاز با خدا از سایت راسخون با عنوان الهی من بنده شرمنده ام
تلاوت توسط استاد سید متولی عبد العال درباره 74 - مدثر از سایت الکعبه با عنوان المدثر 1980
اذان توسط استاد عبدالباسط محمد عبدالصمد از سایت تبیان با عنوان گلبانگ اذان
ترتیل توسط شیخ ابوبکر الشاطری درباره 114 - ناس از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره ناس - حفص از عاصم
مدایح (به شادی ) توسط کربلایی مجتبی رمضانی بمناسبت ربیع الاول از سایت راسخون با عنوان کربلایی مجتبی رمضانی - ولادت پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) - سال 95 - بلغ العلی بکماله (سرود)
ندبه انتظار توسط حاج محمود کریمی بمناسبت محرم الحرام درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت راسخون با عنوان حاج محمود کریمی - شب ششم محرم 96 - عمرم گذشت در تب و تاب ندیدنت (مناجات)
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره 11 - هود از سایت راسخون با عنوان سوره ی هود آیات 32 تا 34 -2
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره الحشر
کلیپ سخنان توسط حجت الاسلام و المسلمین پناهیان درباره دین از سایت راسخون با عنوان ارتش بیست میلیاردی اربعین
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 154,431,189