خدمات تلفن همراه
آشپزی - بوریتو با مرغ و برنج
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
برنج 90گرم
روغن 1قاشق غذاخوري
پياز خرد شده 1عدد
ميخك پودر شده نصف قاشق چايخوري
پودر اورگانو 1قاشق چايخوري
گوجه فرنگي رنده شده 200گرم
سينه ي مرغ بدون استخوان و پوست 2قطعه
پنير چدار رنده شده 150گرم
تورتيلا با آرد سفيد 8عدد
نمك به ميزان لازم
طرز تهیه تورتيلا
آرد سفيد 500گرم
بيكينگ پودر 2/1قاشق مرباخوري
نمك كمي
روغن جامد يا مارگارين 100گرم
آب گرم 2/1ليوان
طرز تهیه
برنج را در آب جوشان يكي دو جوش مي دهيم و آبكش مي كنيم.
روغن را در ماهيتابه گرم كرده و پياز را تفت مي دهيم تا كمي طلايي شود.
سپس پودر ميخك و پودر اورگانو( يك نوع سبزي براي معطر كردن غذا) را به آن اضافه كرده و كمي تفت مي دهيم.
پس از آن برنج و گوجه فرنگي را ريخته، صبر مي كنيم تا برنج خوب بپزد و آب گوجه فرنگي تبخير شود.
مرغ را مي پزيم.
سپس آن را خرد كرده و همراه پنير چدار با برنج مخلوط مي كنيم.
فر را از قبل در حرارت 160 درجه ي سانتيگراد گرم مي كنيم.
نان ها را در داخل فويل مخصوص آشپزي مي پيچيم و داخل بشقابي روي بخار مي گذاريم تا نرم شوند.
از مواد مخلوط شده ي مرغ و برنج، داخل تورتيلا گذاشته و به صورت بقچه مي بنديم.
مي توانيد از نان لواش براي پيچيدن مواد مخلوط شده ي اين غذا استفاده كنيد.
هر كدام از بوريتوها را در ظرف فر گذاشته، رويش را با فويل مي بنديم و داخل فر مي گذاريم تا گرم بماند.آنگاه بعد از درست كردن همه ي بوريتوها، سرو مي كنيم.
آرد، بيكينگ پودر و نمك را در كاسه اي مخلوط كرده و با روغن جامد آميخته، سپس كم كم آب را اضافه مي كنيم تا جايي كه خمير به دست نچسبد.
خمير را ورز داده و حدود 10 تا 15 دقيقه در كيسه ي نايلون مي گذاريم تا بماند.
خمير را به 12 قسمت مساوي تقسيم مي كنيم و روي خميرها را با نايلون مي پوشانيم.
هر قسمت را با وردنه نازك و گرد باز مي كنيم.هر دايره حدوداً به قطر 25 تا 30 سانتيمتر باشد.
يك ماهي تابه ي چدني يا ماهي تابه اي كه تفلون نباشد را با حرارت زياد خوب گرم مي كنيم و بدون روغن هر نان را حدود يك دقيقه مي پزيم تا هر دو طرفش خوب پخته شود و كنار مي گذاريم.
نان ها را بعد از پخت، در دستمال پارچه اي مي پيچيم تا خشك نشود.
براي جذاب شدن شكل غذا مي توانيد آن را با انواع سبزي ها و سس گوجه تزيين كنيد
سخنرانی توسط استاد شیخ حسین انصاریان درباره دین از سایت راسخون با عنوان اسلام - فرصتها از دیدگاه اسلام 7
تلاوت توسط استاد محمد اللیثی درباره 61 - صف از سایت الکعبه با عنوان الصف 2
مراثی (نوحه) توسط حاج سیدمجید بنی فاطمه بمناسبت صفر المظفر درباره اربعین از سایت راسخون با عنوان کربلایی وحید یوسفی - شب اربعین 1394 - فقط کربلا (واحد)
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج مهدی سماواتی درباره زیارت عاشورا از سایت عقیق با عنوان زیارت عاشورا
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره 2 - بقره از سایت راسخون با عنوان سوره ی بقره آیات 166 تا 167 -4
مدایح (به شادی ) توسط حاج روح الله بهمنی بمناسبت رجب المرجب درباره امام علی علیه السلام از سایت تبیان با عنوان شاه لا فتا یا حیدر
مناجات درباره راز و نیاز با خدا از سایت تبیان با عنوان در راه رسیدن به تو گیرم که بمیرم/محمود صالحی
ترتیل توسط شیخ الزین محمد أحمد درباره 30 - روم از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره روم - حفص از عاصم
اذان توسط استاد مصطفی اسماعیل از سایت الکعبه با عنوان الاذان 2
ندبه انتظار بمناسبت شعبان المعظم درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت شهید آوینی با عنوان با همه لحن خوش آواییم/ محمد رضا اغاسی
کتاب صوتی توسط امام خمینی (ره) از سایت راسخون با عنوان کتاب صوتی چهل حدیث امام خمینی ره - حدیث شماره 03
کلیپ سخنان توسط حجت الاسلام و المسلمین پناهیان درباره دین از سایت راسخون با عنوان مجهز شوید به اسلحه های جنگ نامنظم
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 152,367,923