خدمات تلفن همراه

آشپزی - کباب شیره یا سرگنجشکی جنوبی

مواد لازم
گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند وگوساله 300 گرم
پياز 2 عدد
تمرهندي يک بسته کوچک
شکر 3 قاشق سوپخوري
دارچين يک قاشق چايخوري
زردچوبه، نمک و فلفل به ميزان لازم
روغن مايع به ميزان لازم
پودر تخم گشنيز يک قاشق سوپخوري
طرز تهیه
تمرهندي را با 2 ليوان آب مخلوط کرده و پس از چند دقيقه صاف کنيد.
يک پياز را به صورت خلالي خرد کرده و در مقداري روغن سرخ کنيد تا طلايي خوشرنگ شود.
يک عدد پياز را رنده کرده همراه با گوشت، نمک، فلفل و پودر تخم گشنيز مخلوط کنيد.
مايه ي تمرهندي را همراه با شکر، زردچوبه و 2 ليوان آب به پياز داغ آماده شده اضافه کرده و بعد از جوش آمدن با گوشت ها کوفته ريزه درست کنيد و در مايه ي جوشان بريزيد.
حرارت را کم کنيد و صبر کنيد تا بپزد و آب آن کم شود.
در اواخر طبح دارچين را اضافه کنيد و بگذاريد تا مايه تبديل به سس غليظي شود. اين غذا را مي توانيد همراه با نان يا برنج (کته يا چلو) سرو کنيد.
خواص
نکته اين دستور داراي 1506 کيلو کالري انرژي، 60 گرم کربوهيدارت، 60 گرم پروتئين و 114 گرم چربي مي باشد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 171,098,014