خدمات تلفن همراه
آشپزی - ترشی برگ مو
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
150 گرم سیر
150 گرم موسیر
كمی فلفل دلمه ای رنگی (زرد، قرمز، سبز، ارغوانی)
یك قاشق مرباخوری ادویه
یك قاشق مرباخوری زرد چوبه
یك قاشق غذاخوری سرخالی نمك
نیم كیلو سبزی معطر
حدود نیم كیلو تا750 گرم سركه
یك دوم قاشق چای خوری مخلوط پودر فلفل قرمز و سیاه
طرز تهیه
برگ موهای لطیف و جوان را در ظرفی كه حاوی یك و نیم لیتر آب و یك قاشق چای خوری جوش شیرین است، چند جوش می دهیم تا نرم شوند. اگر برگ موها پیرو درشت باشند، مدت جوشاندن كمی بیشتر می شود( حدود 10 دقیقه) .
سپس آن ها را در یك صافی ریخته و بعد روی پارچه ای تمیز پهن می كنیم تا آب اضافی آنها به طور كامل گرفته شود.
سبزیجات را ساطوری خرد می كنیم.
سیرها را پوست كنده و خرد می كنیم.
موسیرها را هم اگر خشك هستند، به مدت 4- 3 ساعت خیسانده، سپس پاك می كنیم.
فلفل های قلمی تند را به صورت قطعاتی درشت خرد می كنیم؛ اگر فلفل تازه در دسترس نبود، می توان از مخلوط پودر فلفل سیاه و قرمز و یا یكی از آنها به تنهایی استفاده كرد.
در ظرف مخصوص ترشی چند عدد از برگ موها را كف ظرف پهن كرده و روی آنها مقداری از مخلوط موسیر، سیر، سبزی ترشی و فلفل قرار می دهیم.
مجدداً چند عدد دیگر برگ روی این مخلوط قرار داده و به همین ترتیب عمل می كنیم تا ظرف پر شود. در صورت تمایل می توانیم گوجه فرنگی خلال شده، هویج حلقه حلقه شده و فلفل دلمه ای های رنگی خرد شده هم لابه لای آن ها قرار دهیم.
روش دوم:موسیر، فلفل تازه و سیر را چرخ می كنیم یا همان طور كه قبلاً گفته شده از پودر فلفل استفاده می كنیم.
سبزیجات معطر (ترخون، مرزه، نعنا، شوید، گشنیز و جعفری) را ریز خرد كرده و یا چرخ می كنیم.
تمام مواد را باهم مخلوط می كنیم.
مقداری از مواد مخلوط شده را درون برگ مو قرار داده و به صورت دلمه، پیچیده یا لوله می كنیم و داخل شیشه به صورت مرتب می چینیم.
سركه، نمك و زردچوبه را باهم در ظرفی مخلوط كرده و روی دلمه ها می ریزیم.
برای هر لیتر سركه یك قاشق سرخالی نمك در نظر می گیریم كه بسته به ذائقه می توان مقدار آن را بیشتر كرد.
در صورت تمایل می توانیم مقدار كمی نعنا خشك روی آنها بپاشیم.
نکات
سبزی معطر شامل نعنا، ترخون، مرزه، گشنیز، جعفری و شوید می باشد.
سركه به اندازه ای باشد كه روی برگ ها را بپوشاند.
می توان به جای مخلوط پودر فلفل قرمز و سیاه، از 3-2 عدد فلفل سبز قلمی استفاده كرد.
تلاوت توسط استاد محمد صدیق منشاوی درباره 57 - حدید از سایت الکعبه با عنوان الحدید 7-24 اسیوط
مراثی (نوحه) توسط حاج سعید حدادیان بمناسبت محرم الحرام درباره فرزندان حضرت زینب س از سایت راسخون با عنوان حاج سعید حدادیان - روز چهارم محرم 96 - روضه طفلان حضرت زینب سلام الله علیها (روضه)
سخنرانی توسط حجت الاسلام والمسلمین حجت الاسلام سید احمد دارستانی درباره امام حسین علیه السلام از سایت راسخون با عنوان شفاعت امام حسین ع
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج مهدی سماواتی درباره مناجات منظوم از سایت شهید آوینی با عنوان مناجات منظومه - قسمت اول
مناجات توسط حاج سید مهدی میرداماد بمناسبت رمضان المبارک درباره راز و نیاز با خدا از سایت ذاکرین با عنوان خورشید پشت ابر نشانی به ما بده
مدایح (به شادی ) توسط حاج محمود کریمی بمناسبت رمضان المبارک درباره امام حسن علیه السلام از سایت ذاکرین با عنوان تو امام جوونای بهشتی
ترتیل توسط شیخ صابر عبدالحکم درباره 104 - همزه از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره همزه - حفص از عاصم
اذان توسط استاد عباس سلیمی از سایت تبیان با عنوان گلبانگ اذان
ندبه انتظار توسط حاج سید رضا نریمانی بمناسبت صفر المظفر درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت راسخون با عنوان سید رضا نریمانی - شهادت حضرت رقیه (س) - سال 1395 - مابین خوبانت منِ بد هم نظر کن (مناجات)
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی مظاهری درباره دین از سایت راسخون با عنوان اگر دو نفر بدهکار ضامن هم دیگر شدند
کلیپ سخنان توسط حجت الاسلام و المسلمین پناهیان درباره دین از سایت راسخون با عنوان مجهز شوید به اسلحه های جنگ نامنظم
کتاب صوتی توسط امام خمینی (ره) از سایت راسخون با عنوان کتاب صوتی چهل حدیث امام خمینی ره - حدیث شماره 05
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 89,700,678