خدمات تلفن همراه
آشپزی - ترشی بندری
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
یک بسته تمرهندی
پنجاه گرم موسیر
سه عدد هویج
سه عدد خیار
یک لیوان رب انار ترش
سه عدد بادمجان متوسط
یک بوته سیر
3-2 شاخه کرفس
یک کیلو گل کلم
کلم سفيد 1 عدد
خيار ريزنيم کيلو
هويجنيم کيلو
سير 5 حبه
موسير 100گرم
آب گوجه فرنگي3 ليوان
رب گوجه4 قاشق غذاخوري
سرکهبه ميزان لازم
فلفل سبز مقداري
نمک،جوز هندي،تخم گشنيز مقداري
پنجاه گرم فلفل سبز ریز
نیم کیلو سیب زمینی ترشی
یک تا دو قاشق سوپ خوری ادویه ترشی
پنج عدد گوجه فرنگی کال
یک لیوان آب گوجه فرنگی غلیظ
یک لیوان سبزی معطر خرد شده (نعنا، گشنیز، مرزه، ترخون)
طرز تهیه
فلفل های سبز قلمی را با کمی سرکه و نمک بجوشانید تا نرم شود.
تمرهندی را درون ظرفی ریخته و مقداری سرکه روی آن بریزید و به طور کامل هم بزنید، سپس آن را درون یک صافی بریزید و هسته های آن را جدا کنید.
گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد کنید.
ابتدا کلم سفيد را خوب شسته سپس خيار و هويج را هم شسته همه مواد را خرد کرده و روي پارچه خشک مي کنيم.
بعد همه مواد را درون قابلمه ريخته سير و موسير و آب گوجه فرنگي و رب و سرکه را هم اضافه کرده بعد چند جوش که خورد خاموش کرده نمک،جوز هندي،تخم گشنيز را کمي تفت داده و به ترشي اضافه مي کنيم.
بعد درون ظرف دلخواه ريخته و فلفل سبز را هم درون آن مي ريزيم.
هویج ها و سیب زمینی ها و سیرها را پوست بـِکـَنید و ریز خرد کنید.
برگ های کرفس را جدا کنید و آن ها را هم به اندازه هویج خرد کنید.
خیارها را (بدون پوست گرفتن) خرد کنید و در صافی بریزید؛ مقداری نمک روی آن بپاشید و 3-2 ساعت صبر کنید تا آب اضافی آن برود.
موسیرهای خشک را به مدت 6- 5 ساعت در آب خیس کنید، 3-2 بار بشویید، ریشه ها و قسمت های زاید آن را بگیرید و به صورت درسته یا ریز شده استفاده کنید.
بوته های گل کلم را از هم جدا کنید و به طور کامل ریز کنید.
سبزی های معطر خرد شده ی ترشی را با تمامی مواد بالا مخلوط کنید.
بادمجان ها را با پوست یا بدون پوست به صورت دلخواه به شکل حبه قند خرد کنید و با کمی سرکه بجوشانید تا نرم شود؛ سپس به همان صورت که داغ است به بقیه مواد اضافه کنید و به طور کامل مخلوط کنید.
ادویه ترشی، رب انار، آب گوجه فرنگی غلیظ شده و تمرهندی رقیق شده با سرکه را به مخلوط اضافه کنید.
مخلوط آماده شده را درون ظرف مخصوص ترشی بریزید و سرکه را به آن اضافه کنید تا روی آن را بپوشاند.
نمک را هم به میزان دلخواه به ترشی بیفزایید. استفاده از مقدار بیشتری نمک در صورتی که شور نشود، مدت و کیفیت نگهداری ترشی را بیشتر خواهد کرد.
مراثی (نوحه) توسط حاج مهدی سلحشور بمناسبت محرم الحرام درباره امام حسین علیه السلام از سایت تبیان با عنوان این دل تنگم عقده ها دارد
تلاوت توسط استاد محمد اللیثی درباره 1 - حمد از سایت الکعبه با عنوان مقطع الفاتحة واول البقرة
سخنرانی توسط حجت الاسلام و المسلمین سید حسین هاشمی نژاد درباره دین از سایت راسخون با عنوان داستان های اخلاقی - زن دوم
ادعیه (دعاخوانی) توسط دکتر محمد اصفهانی از سایت راسخون با عنوان با صدای دکتر محمد اصفهانی
مناجات درباره راز و نیاز با خدا از سایت تبیان با عنوان ای خداوندگار بنده نواز / چنگیز حبیبیان
اذان توسط استاد مرحوم رحیم موذن زاده از سایت شهید آوینی با عنوان گلبانگ اذان
ترتیل توسط أحمد صابر درباره 101 - قارعه از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره قارعه - حفص از عاصم
مدایح (به شادی ) توسط کربلایی حسین طاهری بمناسبت ذی القعده درباره امام رضا علیه السلام از سایت راسخون با عنوان کربلایی حسین طاهری - سال 1395 - ولادت امام رضا علیه السلام - خسرو خوبان مجنون تو ام (سرود)
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره 8 - انفال از سایت راسخون با عنوان سوره ی انفال آیات 29 تا 30 -1
ندبه انتظار توسط حاج منصور ارضی بمناسبت رمضان المبارک درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت راسخون با عنوان من که از روز ازل عاشق و شیدای توام
کلیپ سخنان توسط حجت الاسلام و المسلمین پناهیان بمناسبت محرم الحرام درباره دین از سایت راسخون با عنوان کلیپی زیبا درمورد محبت امام حسین ع به ما
کتاب صوتی توسط امام خمینی (ره) از سایت راسخون با عنوان کتاب صوتی چهل حدیث امام خمینی ره - حدیث شماره 11
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 78,602,591