خدمات تلفن همراه
آشپزی - خورش گردو و اسفناج
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
اسفناج خردشده 500 گرم
مغز گردو چرخ شده 400 گرم
گوشت مرغ 650 گرم
پياز متوسط خردشده 2 عدد
رب انار 1 پيمانه
رب گوجه فرنگي 3 قاشق غذاخوري
شکر 3 قاشق غذاخوري
آبغوره 3 قاشق غذاخوري
روغن، نمک، زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهیه
سه تا ظرف روي حرارت مي گذاريم داخل هر کدام مقدار کمي روغن مايع مي ريزيم.
پيازخردشده را به سه قسمت تقسيم کرده و هر قسمت را در يکي از ظرفها مي ريزيم.
اين غذا را مي توان با گوشت گوسفند، مرغ، بلدرچين و مرغابي هم درست کرد.
حرارت زير دو تا از ظرفها را کم مي کنيم.
پياز را در ظرف سوم خوب تفت مي دهيم وقتي کامل تفت داده شد و پياز سبک شد گوشت را اضافه مي کنيم و روي حرارت مي گذاريم آرام آرم سرخ شود.
در دو ظرف ديگر پياز را تفت مي دهيم تا رنگ طلايي به خودش بگيرد.
استفاده از ظرف مسي باعث مي شود غذا طعم بهتري داشته باشد.
در يکي از ظرفها که مخصوص خورش گردو است پياز که کمي طلايي شد گردو را اضافه مي کنيم و مقداري تفت مي دهيم اگر گردو يک مقدار در روغن تفت داده شود چربي خودش را بهتر پس مي دهد.
مقداري نمک و زردچوبه هم به گردو اضافه مي کنيم. آب اصافه مي کنيم و مي گذاريم کامل بپزد. حدود يک ساعت يا يک ساعت و نيم زمان لازم است تا گردو خوب پخته شود.
در ظرف سوم که براي خورش اسفناج است وقتي پياز طلايي شد اسفناج خردشده را اضافه مي کنيم.
هم ساقه و هم برگ اسفناج را استفاده مي کنيم.
اسفناج ها را کاملاً هم مي زنيم.
مدت زمان پخت اسفناج 20 دقيقه است خيلي کم آب اضافه مي کنيم و مي گذاريم کامل بپزد.
وقتي مرغ سرخ شد کمي نمک وزردچوبه اضافه مي کنيم و مي گذاريم کنار.
وقتي مواد هر سه ظرف آماده شد مرغ را به خورش گردو اضافه مي کنيم و يک ساعت هم با گوشت مرغ مي پزيم وقتي جا افتاد اسفناج را هم اضافه مي کنيم.
اگر مي خواهيم رب انار اضافه کنيم به هر دو تا خورش به عنوان چاشني رب انار اضافه مي کنيم اما اگر نخواهيم از رب انار استفاده نمی کنيم.
رب گوجه را داخل روغن کمي تفت داده و شکر و آبغوره اضافه مي کنيم و به عنوان چاشني براي هر دو خورش استفاده مي کنيم.
دقت کنيد اگر در هر يک از خورش ها از يکي از ربها استفاده کنيم غذا مزه بدي خواهد داشت پس براي هر دو از يک نوع رب استفاده کنيد.
سمناني ها معمولاً رب انار استفاده مي کنند.
چاشني نيز همراه خورش سرو مي شود و داخل آن مخلوط نکرديم کنار آن مي گذاريم.
تلاوت توسط حجاج رمضان الهنداوی درباره 27 - نمل از سایت الکعبه با عنوان النمل اندونیسیا 2006
سخنرانی توسط حجت الاسلام و المسلمین پناهیان درباره دین از سایت راسخون با عنوان روضه امام علی 2
مراثی (نوحه) توسط حاج منصور ارضی بمناسبت ذی الحجه درباره امام باقر علیه السلام از سایت تبیان با عنوان عالمی ماتم سرا شد
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج مهدی سماواتی درباره دعای علقمه از سایت شهید آوینی با عنوان دعای علقمه
ترتیل توسط شیخ شیرزاد عبدالرحمن طاهر درباره 113 - فلق از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره فلق - حفص از عاصم
مدایح (به شادی ) توسط حاج عبدالرضا هلالی درباره امام علی علیه السلام از سایت شهید آوینی با عنوان علی مولا تویی که ملک فقیرته
مناجات درباره راز و نیاز با خدا از سایت تبیان با عنوان ای دستگیر گمرهان لطفی نما یا سیدی/علی خدایی
اذان توسط استاد محمد صدیق منشاوی از سایت شهید آوینی با عنوان گلبانگ اذان
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی مظاهری درباره دین از سایت راسخون با عنوان آیا کفیل می تواند مکفول را زودتر از موقع مقرر تحویل بدهد
ندبه انتظار توسط حاج سید مهدی میرداماد بمناسبت محرم الحرام درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت راسخون با عنوان حاج سید مهدی میرداماد - شب چهارم محرم 96 - هنوز شوق تو بارانی از غزل دارد (مناجات)
کلیپ سخنان توسط آیت الله العظمی بهجت درباره دین از سایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت ره با عنوان دعا برای نجات همه مسلمانان از بلاها
کتاب صوتی توسط امام خمینی (ره) از سایت راسخون با عنوان کتاب صوتی چهل حدیث امام خمینی ره - حدیث شماره 35
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 87,663,540